Burgerbad

 

leukerbadDinsdag 27 oktober

Vannacht – 1 graad

Eerst rustig wakker worden en dan op weg naar het Burgerbad, het Grösstes Alpin Thermalbadecenter. Het is vergelijkbaar met het Brigerbad. Het water is hier ook lekker dat je er zo in kunt lopen. Hier zijn alle baden geopend en de temperatuur ligt tussen de 29 en 51 graden. De 2 glijbanen zijn ook open, de jongens vinden het dan ook helemaal geweldig om van de glijbanen af te gaan. Wij vermaken ons wel in de in totaal 10 baden.

Na het midBurgerbad in Leukerbaddag eten ontdekken we nog verschillende buitenbaden. De voetbaden zijn erg heftig. Eerst ga je door een bad van 50 graden, echt heel warm. En om af te koelen een steenkoud bad. Als je geen last van kramp hebt krijg je hBurgerbad in Leukerbadet daar spontaan. Oei wat koud! Eigenlijk hadden we beeldmateriaal moeten hebben van hoe Anita hier doorheen gaat. Ga je dan nog een keer door het warme bad, ja dan lijkt dat nog veeeel warmer. Er is ook een binnenzwembad met buitenbad waar je heel apart water hebt, er zijn allemaal belletjes in het water. Het lijkt wel water met koolzuur. Overal aan je benen, badpak overal zaten belletjes. We hebben ons de hele dag in het zwembad kunnen vermaken. We zijn tot diep in de poriën gereinigd. En we denken dat we de hele vakantie niet meer hoeven te douchen, zo schoon zijn we.

Dit bericht is geplaatst in 2009-5 Zwitserland oktober. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Burgerbad

  1. gerda schreef:

    op donderdag staat geen reactie plek maar daar willen jullie zowaar al weer onder de douche.
    ligt dat aan jullie korte geheugen, de 4 sterren douche die daar uitgeprobeert moet worden of aan de macht der gewoonte?
    maar fijn dat jullie weer veilig & schoon thuisgekomen zijn. Gerda.

Reacties zijn gesloten.