Manuel Antonio

Het kleinste en één van de meest geliefde parken van Costa Rica. De combinatie van stranden, dichte jungle, steile rotsen en mooie baaitjes. Overal zie je de apen om je heen die van boomtak naar boomtak slingeren. Alle vier de soorten hebben we gezien in dit park. De luiaard hebben we ook op verschillende plekken mogen bewonderen. Zelfs een keer dat hij van halverwege de boom omhoog klom naar zijn plek. De tweede keer dat we dit park bezochten hebben we een jonge luiaard zelfstandig in de boom gezien. En een heel kleintje die even mocht oefenen om in de boom te hangen, zo schattig.

Wij een één reisgenote blijven nog 3 nachten in Manuel Antonio. We willen nog graag een trail lopen door de jungle. Het blijkt niet zo’n lange trail te zijn, warm is het wel. We vinden een super gezellige koffietent met de mooiste taarten die je kunt bedenken. We weten niet of we op Hans zijn verjaardag hier weer komen, en gaan nu vast voorproeven… lekker en een geweldig uitzicht richting de zee.
Via een steile afdaling komen we bij een niet zo’n bekend strand, opnieuw genieten!!
We vinden dat we het verdiend hebben om ons met de taxi terug te laten brengen naar het hotel.

Tegen de avond komt meestal de bewolking opzetten en een mogelijke tropische regenbui. Hierdoor hebben we haast geen mooie ondergaande zon gezien.

We mogen op een bijzondere reis terug kijken.

Dit bericht is geplaatst in 2017-2 Costa Rica. Bookmark de permalink.