Op naar huis

Vrijdag 30 oktober 

De dag begint somber en koud. Naar het meer gaan heeft geen zin, want je kunt niet veel zien. We gaan al een stuk richting Holland. Bij Rheinmünster gaan we naar een camping om te overnachten. Het sanitair is hier super, waar we zaterdagmorgen uitgebreid gebruik van maken. Het is leAl die herfstkleuren kun je vanuit de camper niet vastleggenkker verwarmd en er is een radio en de douches zijn subliem. Ook een 4 sterrencamping en je betaald nog niet eens de helft van de vorige camping. Rond 10 uur moeten we toch opbreken om naar huis te gaan. Wat Edgar en Joran totaal geen ramp vinden. Ze stuiteren in de camper van blijheid om naar huis te gaan, het idee van een computer met internet waar je niets voor hoeft te doen. De hartjes staan in hun ogen, ze doen gek en willen het liefst dat we met een uurtje thuis zijn. Ik vind dit meer iets als je op vakantie bent en weg gaat, maar goed het blijven autisten.
Bij Mainz gaan we tot Koblenz langs de Rijn verder om de saaie, lange en rechte snelweg te mijden. Halverwege bij Lorely gaan we iets eten en drinken.

Lorely Lorely

In het Ruhrgebied komen we in de file terecht. Er zullen op onze route er nog vele volgen waar we geen zin in hebben. Tom Tom Anita neemt een andere weg om zo de file te vermijden, zo komen we bij Gennep het land binnen. Om 8 uur ’s avonds op 31 oktober komen we veilig weer thuis vol van mooie indrukken.

 

Dit bericht is geplaatst in 2009-5 Zwitserland oktober. Bookmark de permalink.