Op naar Costa Rica met Ilse

Samen met Ilse ga ik naar Costa Rica. Zonne energie opdoen en genieten van hopelijk heel veel dieren en vogels. De mannen vinden het prima dat we weggaan, zij zullen zich vast vermaken. Wij zijn al maanden aan het aftellen naar deze bijzonder reis. Voor Ilse is het de eerste keer om naar Costa Rica te gaan, zal ze de temperatuur fijn vinden. En zien we al die vogels wel die ik vorig jaar met Hans heb gezien? …..
Ilse zal het verslag van onze reis maken.

We zitten te wachten totdat we ein-de-lijk mogen vertrekken naar het station, we hoeven pas tegen half 12 met de trein naar Schiphol. Ondanks de storm van gisteren kunnen we zonder problemen met de trein naar Schiphol komen. Binnen een half uur hebben we al onze bagage ingeleverd en zijn we door de douane gekomen. Dat is nog eens vlug.

De vlucht verloopt goed en met enige turbulentie komen we om acht uur ’s avonds aan op onze bestemming, San José. Helaas moeten we daar nog erg lang wachten om de douane door te kunnen. Als we de douane eindelijk gepasseerd zijn gaan we naar buiten en op zoek naar onze groep. Die hebben wij snel gevonden. Al met al is het 10 uur ’s avonds voordat we bij het hotel komen. We zijn moe en de wereld draait om ons heen. Snel naar bed en hopen op een goede nachtrust.

Dit bericht is geplaatst in 2018-1 Costa Rica, 2018-1.a San José. Bookmark de permalink.