Naar huis

Vrijdag 23 juli

We worden wakker dat we de bergtoppen niet meer kunnen zien. We gaan de weg over de Silvretta hochalpenstrasse wel rijden, helaas kunnen we weinig zien. Wat we wel kunnen zien is er mooi. Het begint te regenen. In Dornbirn gaan we naar de Messe toe om nog één keer naar een grote Interspar te gaan voor wat boodschappen. Het hoost. Als we in Duitsland op de snelweg rijden, kunnen we soms niet harder dan 70 km per uur vanwege de hevige regenval. Gelukkig zitten wij hoog zodat je geen last hebt van opspattend water. Ook de alkoof werkt als een paraplu zodat we nog enigzins wat kunnen zien. Iets boven Würzburg vinden we het mooi geweest en gaan op de camperplaats voor een camping staan.

Zaterdag 24 juli

‘s Nachts worden we wakker door de harde regen. Ilse is bijna bang dat de camper weg zal spoelen.  Als we uit onze camper stappen, soppen we door het gras. We hebben een privé meertje voor onze camper gekregen. Vandaag blijft het gelukkig droog en kunnen we genieten van het mooie landschap om ons heen. Om 5 uur s’middags komen we weer veilig thuis.

Nog een paar Wist je dat….

  • Wij nu de koelte boven op de bergen opzoeken
  • Als Anita moe is, je haar alles wijs kunt maken, je kunt haar zelfs naar de kindertoiletten sturen
  • Anita net een koffiezetapparaat is,  je giet er koffie in, een paar minuten later begint ze te pruttelen
  • Ilse kan springen als een kikker, zeker als ze oog in oog met een kikker staat
  • We hier echt tijdloos leven,  hierdoor op de meest rare tijden eten. Denken dat het al laat in de avond is, moet het nog avond worden.
  • Wij in Galtür de sneeuw uit de lucht kijken, nadat de buurman vertelde dat precies een jaar geleden het overdag 35 graden was  en dat er ‘s nachts sneeuw viel .
Dit bericht is geplaatst in 2010 Oostenrijk juli. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Naar huis

  1. gerda schreef:

    Hallo familie, fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.
    Ik denk te kunnen concluderen dat het een geweldige reis was.
    Heb in ieder geval besloten ooit nog eens weer naar de bergen te gaan.
    tot gauw, Gerda.

Reacties zijn gesloten.