Vlindertuin

25 juli 2015, de dag dat je met vrienden wilt gaan wandelen. Eerst samen onze camper ophalen bij Nijmegen. Zwager Henk heeft de vierdaagse van Nijmegen uitgelopen en mijn zus leek het wel leuk om op een camping in onze camper te overnachten. Denk dat ze volgend jaar wel een andere overnachtingsplek gaan zoeken, camperen is niet hun ding…
De weersvoorspelling is STORM, niet echt de ideale dag om te gaan wandelen. We gaan vanwege de voorspelling al een beetje richting huis en komen uit op de Veluwe bij de vlindertuin Passiflorahoeve in Harskamp. Tijd om bij te komen, ik houd echt niet van zoveel wind, dat de camper van links naar rechts zwiept en Hans…ach die vind het allemaal oké. We hebben genoten van alle mooie vlinders. Het laatste stuk naar huis was minder heftig, wel blij om weer veilig thuis te zijn.

 

Dit bericht is geplaatst in 2015-4.3 Vlindertuin. Bookmark de permalink.