Oban, Glen Coe

St. Conan´s KirkSt. Conan´s KirkDe ochtend begint somber. We gaan richting Oban. We komen langs Conan´s Kirk, waar we binnen gaan kijken. Heel donker en somber. Doordat het hard gaat regenen kun je niet even een rondje om de kerk lopen. 

 Oban, Mc Caig´s Tower

Oban, Mc Caig´s Tower In Oban regent het nog steeds, tijd om in de camper nog een kop koffie te drinken. Als het droog is gaan we een rondje door het dorp maken en gaan we stijl naar boven naar de romeinse muur. We worden beloond met een schitterend uitzicht op de haven van Oban.

Camping Invercoe Glen CoeWe besluiten om naar camping Invercoe in Glen Coe te gaan. Als Uitzicht vanaf Camping Invercoe, Glen Coe we hier aankomen regent het een beetje. Rondom zijn hier bergen maar helaas door de laaghangende bewolking zijn ze niet goed te zien. Aan Kerk Glen Coehet eind van de dag is het zo opgeklaard dat we alle bergtoppen kunnen zien. We maken nog een wandeling naar het dorp waar we de kerk nog kunnen bekijken.  Deze kerk is wel sober maar niet zo donker als de kerk die we vanmorgen bezocht hebben.

Glen Coe

Dit bericht is geplaatst in 2009-4 Groot Brittanië 6 juli t/m 17 juli. Bookmark de permalink.