Hadabra Noorwegen

Ilse in het Mineralparkdag 34 maandag 28 juli

Dag vriendjes, dag vriendinnetjes. Dat was het dan al weer…..
Vandaag beginnen we rustig de laatste dag in Noorwegen. In Evje zijn we naar het Mineralenpark gegaan. Wauw wat een soorten stenen. Sommige zijn net ingewanden of hersenen maar er zitten ook echt mooi gekleurde tussen.  De laatste wafel met bringebaer en lett romme, njammie.
Via een aantal binnenwegen naar Kristiansand. Een laatste blik op al die kustplaatsjes, waterpartijen. geen schepsnoep maar schep stenen
En dan wachten met zijn allen op de boot. We waren vroeg dus moesten best lang wachten in de hitte zonder aico. We wisten echt niet meer waar we het zoeken moesten en hoopten dat het wat koeler zou worden in Denemarken eColorlinen Nederland. De boot vertrok om 16:30. Wat is de boot dan groot als je er op mag. We hebben ook weer voor het laatst genoten van een heerlijk Noors buffet met heel veel zalm. HEERLIJK en super veel toetjes van pudding tot taart en van muffin tot soft ijs. Het was er allemaal. We hebben echt weer de Hollander uitgehangen. Buffet dus zoveel eten als je kan 😉 😛
Om 19.45 waren we in Hirsthals in Denemarken. Wat een ander landschap! Je kunt heel ver kijken en ziet Edgar en Joran even een balletje trappeneen glooiend landschap met koren, koren en nog eens koren. Dus als je houd van koren moet je in Denemarken zijn.
Een camping gevonden een stukje van de E 45 af In Mariager, aan de Mariager met zonsondergang Mariagereen geweldige zonsondergang. Het werd weer donker en we zagen hier sterren. Helaas koelde het niet af.
… Tot de volgende keer maar weer.

Dit bericht is geplaatst in 2008 Noorwegen 26 juni t/m 29 juli. Bookmark de permalink.