2013-2-1. Delft

Weekend 12 t/m 14 april Delft

In verband met de belijdenisdienst op zondag 14 april in Delft, gaan we vrijdagavond naar Camping Het Delftse Hout. In het voorjaar als de Keukenhof open is, komen er heel veel Engelsen en Fransen en strijken neer op deze camping. Wij hebben nog nooit zoveel  campers op een Nederlandse camping bij elkaar gezien.

09 Delft 03 Delft 11 Delft

Zaterdag zijn we op de fiets naar het centrum van Delft gegaan om daar een stadswandeling te maken. Het centrum is hooguit 10 minuten fietsen van de camping. Busla01 Delft Kobus Kuch koffie met appeltaartdingen vol met o.a. Chinezen en Russen komen de stad Delft bezoeken. Uiteraard gaan we bij het gezelligste café (Kobus Kuch)van Delft een kop koffie drinken met appeltaart. Tip voor wie hier naartoe wil: deel je appeltaart met je 08 Delftreisgenoot, zo groot is ie wel.
Om al deze calorieën weer weg te werken, gaan we dapper verder op stap door deze mooie stad.05 Delft

tja we zijn hier maar een paar dagen, dan wil je ook alles gezien hebben. Na deze stadswandeling gaan we nog een fietstocht Delftmaken door een typisch Hollands landschap.

 

 

07 Delft 06 Delft 02 Delft 10 Delft
Zondag kunnen we op de fiets naar de Oude Kerk om daar de belijdenisdienst bij te wonen. Het is al12 Rondje Delfttijd een mooi gezicht die oude kerken, met al het glas in loodramen.
Ilse en Jos gaan bij de vriendin langs om te feliciteren, wij gaan terug naar de camping.14 Kinderdijk

Via een omweg langs Kinderdijk en Lopikerkapel gaan we terug naar Zwolle. Opgeladen voor een nieuwe werkweek die voor ons ligt

13 Kinderdijk

 

 

Dit bericht is geplaatst in 2013-2 Nederland uitjes, 2013-2-1. Delft. Bookmark de permalink.