Madrid november 2015

Een paar dagen na de aanslag in Parijs  gaan Ilse en ik naar Madrid…
Ik 2015-13-032 Genieten in de zon bij Mercado de San Miguelben altijd de klos bij een luchthaven dat ik gefouilleerd wordt, deze keer weet ik werkelijk niet wat ze allemaal gezien hebben, ze houden me nog net niet op de kop om me uit te schudden, resultaat toch geen verdacht iets in of op mijn lijf.
We hebben schitterend zonnig weer, door de super hoge gebouwen lopen we tijdens de stadswandelingen vaak in de schaduw, dan merk je dat het november is en frisser is.

Details:

Pleinen:


Het is goed te merken dat er kort geleden een aanslag gepleegd is. Een dagje Parque del Re2015-13-034tiro; we worden omringd door politie. Te voet, paard, motor, auto, bus en helikopter. De mensen zien er allemaal ontspannen uit, wij gaan er vanuit dat het zo is om ons te beschermen.

 

 


Straatnamen:


Eten:

Indrukwekkende gebouwen:

Casa del Campo. We hebben een klein gedeelte ervan ontdekt, erg  mooi en dat op korte afstand van het centrum van Madrid. De laatste ochtend zijn we nogmaals naar dit park gegaan met de kabelbaan. Dit geeft weer een heel ander beeld.

 

Dit bericht is geplaatst in 2015-5 Madrid. Bookmark de permalink.