Tunnels

Weerspiegeling, wat is nu het water?!dag 20 maandag 14 juli

Vandaag begon het bewolkt met regen dus tijd om weer verder te gaan. VVissersbootandaag gaan we van de Lofoten af en weer naar het “vaste” land, richting het zuiden. Kijken of het weer daar beter is dan hier. We zijn met de boot van Lødingen naar Bognes gegaan, we hadden mazzel zeg, we hoefden niet zo lang te wachten op de boot en we konden er ook nog op. Het zit wel mee deze vakantie!

Vandaag hebben we voor het eerst zoveel tunnSorfoldaels gehad. Het waren altijd maar een paar tunnels op een dag maar vandaag hebben we er 30 gehad. Helaas veranderde het weer niet echt. Af en toe een zonnetje en wat blauwe lucht maar daar houd het dan ook mee op. Onderweg hebben we nog een mooie weerspiegeling in het water gezien. Het water was zo stil. Daarna hebben we nog een grote waterval gezien, Sørfolda. Het was 123 traptreden er naar toe. Saltstraumen

Uitgekomen bij de Saltstraumen. Wat een drukke camping zeg. Bijna helemaal vol! Het is dat het maar voor een nachtje is want anders is het echt niet meer leuk! We zijn nog naar de Saltstraumen geweest. Wat een stroming zeg, 37 km per uur. Ik wil hier niet graag met een bootje varen. Grote draaikolken zeg, je kan er uren naar kijken want het veranderd elke keer.

 

 

2008-07-14-173709-E6-stranda2008-07-14-173718-E6-stranda2008-07-14-173737-E6-stranda

Dit bericht is geplaatst in 2008 Noorwegen 26 juni t/m 29 juli. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Tunnels

  1. renate en atalja schreef:

    hey hallo jongens. hoe is het met ons alles goed.
    is het daar mooi. zo te zien hebben julie het wel leuk bij ons is het ook leuk hoor. onse tuin is heel mooi geworden al het onkruid is weg en er ligen mooie steendjes in. als julie weer terug zijn zullen julie wel opkijken haha.
    nog heel veel plezier en lekker genieten en groetjes van de hele groep en van Renate en atalja doeiiiii kusjes nog net geen kotsi hahah

Reacties zijn gesloten.