Hitte

Zondag 11 juli

Helaas hebben wij geen internet zodat we de kerkdienst kunnen beluisteren. We gaan een poging doen om een stukje te rijden en het zo minder warm te hebben. We gaan richting de Grossglockner en komen in Grosskirchheim op een kleine camping met iets meer schaduw. Het is te warm om ook maar iets te doen. We vallen helaas in herhaling. We gaan toch weer een poging doen om naar het dorp te lopen. Gelukkig is er veel schaduw zodat we niet helemaal verhit in het dorp aankomen. We ploffen onder een parasol neer. 

   

Na een halfuurtje sjokken we weer als ouden van dagen terug naar onze camper om weer het zelfde ritueel van gisteren te doen: Stoeltje verplaatsen, pootje baden, niks doen, puffen, veel drinken, regen uit de lucht kijken.  En ja hoor rond 5 uur begint het te waaien, regenen  en te onweren, gelukkig blijft het na deze bui heerlijk aangenaam.

Dit bericht is geplaatst in 2010 Oostenrijk juli. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Hitte

  1. gerda schreef:

    hallo vakantie gangers, per ongelijk ontdekt dat er nieuwe berichten op het blog staan,had nl. niet de gebruikelijke mail gekregen. maar mensen wees blij dat het ZOMER is over enkele maanden geniet je weer van de herfst.
    jullie kunnen je aanpassen aan het weer hier zijn mensen (manlief ) die gewoon moet werken bij een temp van 37.( maar wel de intocht van hét elftal heeft mee beleefd!)
    veel plezier verder kijk uit naar plaatjes van de grossglockner.
    groet Gerda.

Reacties zijn gesloten.