Een lange reis – Namibië we komen er aan hoor!

Ze staan al een tijdje klaar. Je kunt ze bijna horen roepen, wanneer komen we in actie?! Vandaag gaat het avontuur beginnen.. Geen idee of we regelmatig internet hebben voor de verhalen en foto’s. We gaan het zien.

Taxi Ilse stond mooi op tijd klaar om ons naar het station te brengen. Ja denkt Joran waarom pakken we niet een trein eerder dan is het instappen en blijven zitten, niks niet overstappen. Oké als hij dat fijn vind doen we dat toch. Zo hebben we wel alle stations kunnen bewonderen tussen Zwolle en Schiphol, en dat zijn er best veel. Op Schiphol is het zo rustig dat we binnen een half uur van onze koffers af zijn, en door de security heen zijn. Alle tijd voor Joran om uitgebreid te genieten van het eten, hij eet mijn portie erbij op! Bij het afgeven van de bagage kregen we te horen dat we 25 minuten vertraging hebben. Braaf gaan we op de normale tijd naar de gate, de borden blijven aangeven dat we op tijd vertrekken. Bij de gate is nog geen vliegtuig te zien, op tijd vertrekken gaat het niet worden. Op de originele vertrektijd komt ons vliegtuig aanrijden. Voordat alle passagiers en de koffers eruit zijn zijn, dat duurt even. Ruim een uur later dan gepland gaan we richting Frankfurt.

Frankfurt – 15 oktober – 11°
Frankfurt heeft een enorm groot vliegveld. Met de bus zijn we zeker 10 minuten onderweg van vliegtuig naar terminal. Op naar de gate die aan de andere kant helemaal zit. We hebben de indruk dat het uitgestorven is tot we weer door de security moeten.. Een lange rij die tergend langzaam korter wordt en we hebben nog 25 minuten voor we wegvliegen. Hans vraagt de vrouw voor ons met kinderwagen of we alsjeblieft voor mogen. Ja zeker…dat scheelt minstens 5 minuten. Joran zijn rugtas krijgt een grondige inspectie op alle accu’s en powerbanks die hij meeheeft. Ppff goedgekeurd!! En door naar de gate. Ze zijn al volop aan het boarden, we hebben het gehaald!! 5 minuten voor we vertrekken zitten we op onze plaatsten, hier krijg je me de komende 10 uur niet meer weg. Nou ja… binnen een minuut ga ik meedoen met een stoelendans, en zo kom ik uiteindelijk toch naast Hans te zitten. De maaltijd die we aangeboden krijgen sla ik af, ik wil maar 1 ding …..slapen.

Namibië – Windhoek – 16 oktober 28°
Zo wat heb ik geslapen, de reis gaat slapend wel heel snel. Het is tijd voor ontbijt, zodra we die achter de kiezen hebben gaan we al landen. We stappen het vliegtuig uit, wat een heerlijke temperatuur, 21 graden en een briesje. Douane stelt niet veel voor. Koffers zijn aangekomen, zo fijn! Auto staat iets verderop voor ons klaar. We krijgen instructies hoe we een band moeten wisselen. Het staat op film, we hopen er geen gebruik van te hoeven maken. En dan gaat het ontdekken beginnen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DA313D20-E83A-4F10-951F-F98ABD07DC4C_8B7602C5-CD40-4DE5-9946-0E28708A3456-1024x768.jpg
Dit bericht is geplaatst in 2023-5-01 Aankomst Windhoek, 2024-5 Namibië. Bookmark de permalink.

Geef een reactie