04 Campo

Zaterdag 16 mei.

Tijd voor ons om het hoger op te zoeken naar El Turbón bij Campo
Eerst al een geweldig mooie rit om in de juiste omgeving te komen. In Vilas de Turbón hebben we echt heel veel vlinders gezien in allerlei kleuren. Geen nieuwe soorten voor ons, wel weer o.a. het oranje tipje, gele oranje tip en de koningspage.
0137 Valle de Lierp 0138 Valle de Lierp 0139 In Las Villas de Turbón 0141 Las Villas de Turbón0143 Valle de Bardaji 0140 Las Villas de Turbón zwarte roodstaart
Op de heenweg waren we Llert misgelopen. Dat doen we op de terug wel, we moeten toch dit dal weer uitkomen. Zien een naam naar een dorp die we niet goed kunnen plaatsen en nemen de gok misschien een gehucht voor Llert er wonen hier maar 70 mensen in de 8 omliggende dorpen dus..
We komen in een dorp uit en kunnen geen kant meer op. Hans heeft gelukkig maar 7,50 meter nodig om te kunnen keren…..het komt weer goed. Dit is niet mijn ding…wel een schattig kerkje in dit dorp.

En dan toch ook nog naar LLert met de camper. Het eerste stuk was best wel ‘druk’ totdat je bij de bron komt. Mensen liepen met grote waterflessen om die te vullen, moet zeker lekker water zijn. We zijn doorgereden naar het ‘dorp’. Best wel fijn dat er nog maar een paar huizen bewoont zijn, kom je geen tegenliggers tegen.

0142 Llert 0144 Valle de Lierp

 

Dit bericht is geplaatst in 2015-2 Spanje. Bookmark de permalink.