Kaprun Hochgebirgsstauseen

Vrijdag 9 juli

We moeten er tegen opstaan om de bus van 10.00 uur te halen die ons via Zell am See naar Kaprun brengt. Hier stappen we over op de bus naar Lärchwand-Schrägaufzug.  We gaan met de grootste, hoogst gelegen open lift, die 400 meter stijgt in 6 minuten,  en tot slot weer met de bus omhoog tot wij bij het Hochgebirgs stauseen uitkomen op 2040 m hoogte. Hier is het nog aangenaam.

   

Helaas willen de vlinders voor onze camera niet stil zitten, of er zijn van die mensen die dicht bij je komen om te kijken wat wij bekijken, ja dan gaat die vlinder echt wel weg.

We hebben een prachtig uitzicht over de 2 bergmeren met al zijn mooie bloemen en vlinders.  Het was even klimmen maar we hebben ook het plekje gevonden waar de foto gemaakt is die we op al  de folders zien staan.  We hebben ons hier dus een aantal uren vermaakt door wat te wandelen, op de knieën te liggen om foto’s te maken van vlinders en gewoon te genieten van het uitzicht. Veel meer kunnen we hier niet over vertellen kijk maar naar de foto’s dat zegt wel genoeg

Dit bericht is geplaatst in 2010 Oostenrijk juli. Bookmark de permalink.