Kühtai

Woensdag 21 juli

Gerda  gefeliciteerd  met je verjaardag!!!
Het was even afwachten maar ook de komende nacht kunnen we op de camping in Längenfeld staan.

We verwachten dat Oetz een wat grotere plaats zal zijn. Als je alle conditoreien af wilt gaan dan ben je ook wel een week bezig. Er staan verschillende mooie panden in het dorp, maar verder valt het eigenlijk wat tegen met onze verwachtingen.  Eigenlijk willen we boven op de berg op zoek gaan naar de paragliders (Ilse is daar helemaal gek op) , helaas hebben wij die niet gevonden.

Dus zijn we verder gereden naar Kühtai  daar zijn we met de kabelbaan naar boven gegaan en lopend weer naar beneden. Dat was me toch nog een aardige tocht, we zijn weer 2 uur bezig geweest. 

Om ervoor te zorgen dat we morgen makkelijk ons bed uit kunnen komen. Gaan we proberen de spieren soepel te krijgen door ’s avonds naar het thermaal bad naast onze camping te gaan. Het is erg groot, er zit een hotel bij, wellness gedeelte. We dachten, het zal er vast mega druk zijn.  Daar aangekomen blijkt dat we één van de weinigen zijn. Verschillende baden met lekker warm water zodat Anita geen kramp krijgt in haar tenen, temperaturen en geuren en een restaurant met lekker eten.  Hier kun je wel een dag doorbrengen, wij hebben het zelfs volgehouden tot sluitingstijd (22.30). En hebben hierna heerlijk geslapen!!

Dit bericht is geplaatst in 2010 Oostenrijk juli. Bookmark de permalink.