dag 5 Daar boven op die berg..

Vandaag worden we weer wakker met een wolkeloze hemel en een stralende zon. We willen met de bus naar Maurach om daar boven op de berg te genieten en niet zoveel inspanning te leveren. Even een dagje rustig aan doen.

  

Tjonge het valt niet mee om met de bus naar Maurach te gaan. Na een paar rondjes door het dorp komen we uiteindelijk in Maurach terecht. De bussen in het buitenland gaan altijd anders dan je denkt! Als je dan eenmaal boven bent dan heb je toch een prachtig uitzicht. Rondom ons zijn alleen maar bergen.

  

We vermaken ons prima bij de berghut, vol in de zon. De gevoelstemperatuur ligt weer behoorlijk hoog. ‘s middags gaan we nog een kleine, maar intensieve wandeling maken. Hier is bijna geen mens te vinden, zodat Jos en Ilse sleetje kunnen rijden. Het enige nadeel is, dat wat je naar beneden sleet moet je ook weer naar boven klimmen. En dat in de volle zon, dat    valt niet mee.

Weer een prachtige dag. De terugreis met de bus ging wel in één keer goed 😉

Dit bericht is geplaatst in 2012-1 Oostenrijk Pertisau. Bookmark de permalink.