Dag 2 Kliffen – pruttelende grond

6 maart -2 graden –
Op naar de KLiffen
Fijn na een avond, nacht stuiteren door het prachtige Noorderlicht dat we uit mogen slapen. Rustig opstarten en genieten van het ontbijt. Heerlijk vers brood, man ik kan wel een heel brood in mijn eentje op.. Joran vind het ontbijt ook erg lekker, als je ziet wat hij naar binnen werkt, daar kan ik 3 dagen op leven. Nog even een laatste foto van het uitzicht en dan weet je, je zit aan de kust… koud….wind…. We gaan op zoek naar de kliffen aan de kust… gevonden!

Pruttelende grond

Solfatarenveld Seltun
Bij Krysuvik zien we overal pruttelende modderpotjes. De grond kookt. Pluimen met rook dwarrelen omhoog. De kleigrond heeft alle kleuren van de regenboog.

Strandakirkja
Nog een stop langs de kust voor we het binnenland in gaan.

Dit bericht is geplaatst in 2023-3 IJsland Fotoreis, Dag 2 Kliffen - Pruttelende grond. Bookmark de permalink.